Rommelmarkt in Lopikerkapel

lopikerkapel • Zaterdag 7 mei 2022, is er weer de jaarlijkse rommelmarkt rondom de hervormde kerk van Lopikerkapel. De markt is van 9.30 tot 14.00 uur op de locatie Lopikerweg oost 176, 3412KH

Naast veel gebruikte artikelen en boeken worden er ook perkplanten, bloemstukken, boeketjes en creatieve (moederdag) cadeautjes verkocht. Voor de kinderen is er een kinderhoek met knutselen voor moederdagcadeau’s en andere leuke dingen. Vertier voor jong en oud dus. 

Aan de inwendige mens wordt ook gedacht met een koffiehoek, snackkraam met o.a. broodjes, frites en de verkoop van boerenijs. Wie honger of dorst heeft, heeft dat dus echt aan zichzelf te danken.

Voor de grote verloting zijn prachtige prijzen beschikbaar. De trekking is om 14.00 uur in “De Ark”. Dus wees er op tijd bij. 

Er staat ook een informatiekraam over het project van Magno en Lieke onder de straatkinderen in Rio de Janeiro.(info@stichtinghvc.nl)

De opbrengst

Van de opbrengst gaat een gedeelte naar onze eigen hervormde gemeente voor de aanschaf van zonnepanelen en een ander deel gaat naar het spaarproject “Kerken helpen kerken” (kerkenhelpenkerken.nl)