Aanmelden viswedstrijd

kedichem/leerdam • LHV De Snoek organiseert op zaterdag 7 mei voor haar leden de wedstrijd om de Jan de Jong bokaal. De stek is langs de steile dijk bij Kedichem. Er wordt geloot om 07:15 uur. De wedstrijd van 08:00 uur tot 12:00 uur. Deelnemers die slecht ter been zijn kunnen eerst een plaats dicht bij de trap loten. Kosten: drie euro per deelnemer (gepast betalen). Inschrijven kan via kool011@kpnmail.nl of via 06-17777848.


Boekenmarkt Leerdam

leerdam • Zaterdag 7 mei vindt u de Boekenmarkt op de jubileummarkt bij de Pauluskerk aan het Europaplein in Leerdam. Weer vele mooie boeken op de kraam. Alle boeken zijn 1 euro per stuk. Voor info boekenmarktleerdam@gmail.com.


Boelmarkt Meerkerk

meerkerk • De Boelmarkt loods aan de Energieweg 3, loods M&N, in Meerkerk is zaterdag 7 mei geopend van 09.00 uur tot 11.30 uur. Er is gelegenheid om een kopje koffie te drinken en om bij te praten. Op zaterdag 11 juni zal de ophaaldag in het dorp zijn voor de Boelmarkt die een week later op 18 juni zal plaatsvinden. In de komende weken meer info.