Punt voor SC Everstein na vermakelijk duel

utrecht • SC Everstein heeft een punt overgehouden aan de wedstrijd bij Hercules. In Utrecht werd het 2-2, maar had de score nog wel een stukje hoger uit kunnen vallen.

“Ik heb echt een hele leuke wedstrijd gezien vanmiddag”, genoot Everstein-trainer Remko Versteeg na afloop nog na. “Het was een open duel en er werden volop kansen gecreëerd. Wij krijgen met een puntje misschien iets te veel zij wellicht te weinig. Het had ook zomaar 6-4 kunnen worden.”

De Everdingers kwam nog wel tweemaal op voorsprong. Na een half uur was het Jop van Steen die van afstand voor de 0-1 zorgde, nadat zijn ploeg goed druk had gezet. Een minuut later was het echter alweer gelijk.

Datzelfde gebeurde ook nog een keer in het tweede bedrijf. Robbie de Roos scoorde na een uur na voorbereidend werk van Sven de Blok. Ook van deze voorsprong konden de roodhemden maar kort genieten. De gelijkmaker volgde weer een minuut later uit een zondagsschot van de thuisploeg. In de slotfase was Hercules de betere ploeg, maar trok Everstein toch het punt over de streep.