C Meisjes De Linge/PCG kampioen

leerdam/gorinchem • De C-meisjes van De Linge/PCG zijn, onder leiding van coaches Freek Brouwers en Kimberly de Pater, kampioen geworden van seizoen 2021-2022. 

Het was een enerverend seizoen met alle coronaperikelen waardoor er helaas een aantal wedstrijden uitvielen, speelsters niet mee konden doen en ook zonder support van publiek gespeeld moest worden. Het gehele seizoen zijn de meiden ongeslagen en dat maakt ze dan ook de terechte winnaars. 

Spannende wedstrijden
Er zijn spannende wedstrijden gespeeld, wedstrijden die net gewonnen zijn door de vechtlust van de meiden, zoals tegen de nummer twee. Deze wedstrijd werd nipt gewonnen met 10-9. Op zaterdag 23 april was het dan zover: de laatste wedstrijd van het seizoen. De tribune zat vol en iedereen heeft de meiden naar de overwinning gejuicht. Na de eindzoemer stond er 6-4 op het scorebord en konden de CM vriendinnen hun kampioensfeest gaan vieren. Na de opluchting en de ontlading werd dan ook uitbundig gefeest.

Mooie woorden 
Voorzitter Harry van Wieren heeft mooie woorden gesproken naar de meiden en ze uiteraard van harte gefeliciteerd met hun prachtige overwinning.