WHV verliest tweemaal in vijf sets

asperen • De Asperense volleyballers hebben de afgelopen weken tot twee maal toe een vijfsetter met verlies afgesloten. Nadat op witte donderdag de uitwedstrijd tegen Erasmus Volley met 3-2 werd verloren, waren zaterdag waren de mannen van Move4U na vijf sets net te sterk voor de Asperense equipe.

Afgelopen zaterdag mochten de Asperense mannen naar Vlaardingen voor de wedstrijd tegen Move4U. En daar ontwikkelde zich uiteindelijk een leuke, spannende wedstrijd waarbij het spel op en neer golfde.

Zowel WHV als Move4U wisten bij vlagen de tegenstander onder druk te zetten met sterke service reeksen. Het leek dan ook bijna logisch dat deze wedstrijd beslist zou moeten worden via een vijfde set. En dat bleek inderdaad het geval. Helaas was WHV in de slotfase van deze vijfde set net even te slordig en dat gebeurde dus ook. Een paar kleine foutjes vormden uiteindelijk de opmaat tot de nederlaag voor WHV.

Weer Erasmus

Deze week spelen de Asperense mannen opnieuw tegen Erasmus Volley als de Rotterdamse studenten op bezoek komen in Sporthal De Wiel. Een wedstrijd die zal worden gespeeld op een trainingsavond van WHV.