Knappe zege Tricht bij EBOH

dordrecht • Een goed spelend Tricht heeft drie punten overgehouden aan een spectaculaire wedstrijd in Dordrecht tegen EBOH. De bezoekers maakten in de blessuretijd de winnende goal: 3-4 Tricht begon goed aan het duel en kwam via Pepijn Lambregts in de tweede minuut al op voorsprong. Lambregts werd diep gestuurd en faalde niet door met buitenkant rechts doel te treffen. Na ruim een kwartier leek Ramon van Soelen de 0-2 te maken, maar daar stak de grensrechter een stokje voor. Na ruim 20 minuten werd het toch 0-2. Tim van Dijken draaide weg bij zijn tegenstander en zorgde met een mooi schot voor de treffer. Vervolgens kantelde de wedstrijd echter, tussen minuut 31 en 36 trof gastheer EBOH tweemaal doel en dus ging men met 2-2 de rust in. Na de thee bleef het duel aantrekkelijk. De technische spelers van Tricht konden uitermate goed uit de voeten op het Dordrechtse kunstgras. Na 68 minuten was het Ramon van Soelen die zorgde voor de 2-3. De grensrechter probeerde opnieuw om Tricht een goal te ontnemen, maar ditmaal liet de scheidsrechter hem staan. Lange tijd leek het bij 2-3 te blijven, maar vlak voor tijd kwam de thuisploeg op 3-3. De Trichtenaren rechtten echter nog eenmaal hun rug in de jacht op de winst. Tim van Dijken werd uiteindelijk het feestvarken. Hij bleef rustig in het vijandelijke strafschopgebied toen hij de bal kreeg, kapte nog een man uit en drukte af: 3-4. Vervolgens sloeg de vlam nog even in de pan, maar de zege kwam niet meer in gevaar.

Seqqal en Camara niet meer in actie voor LRC

leerdam • LRC Leerdam heeft onlangs per direct afscheid genomen van Aimane Seqqal en Ansu Camara. Het bleek dit seizoen geen gelukkig huwelijk tussen de twee aanvallers en LRC en dus is ervoor gekozen om de samenwerking onmiddellijk te beëindigden. Voor Seqqal was het zijn eerste seizoen in Leerdamse dienst, nadat hij eerder al uitkwam voor WNC en Tricht. Seqqal was al bezig aan zijn laatste maanden bij LRC, volgend jaar speelt hij voor Roda Boys. Voor Camara was het zijn tweede periode bij de Leerdammers.

Isis Versluis tweede op 'eigen' toernooi

arkel • Als enige Jan van Arckel-jeugdrenner haalde Isis Versluis zaterdag een podiumplaats tijdens het vijftiende Arno Wallaard Jeugdwielertoernooi in Arkel. In categorie 5 eindigde de Meerkerkse als vierde (tweede meisje). Marilene v.d. Graaf (Groot-Ammers) kwam als 23e over de meet. Er stonden in Arkel bijna 200 jeugdwielrenners aan het vertrek. Het toernooi is vernoemd naar Arno Wallaard, die op 28 februari 2006 plotseling overleed na een hartstilstand. Zijn resultaten bij de junioren waren destijds voor RC Jan van Arckel reden om de jeugdwielersport bij de club nieuw leven in te blazen. Toen Arno overleed koerste hij inmiddels bij de profs. Wie meer wil weten over de jeugdwielersport bij RC Jan van Arckel kan contact opnemen met Annet Bassa, tel. 06-53429253.