Asperen wint matig duel bij Noordeloos

noordeloos • Asperen heeft drie punten overgehouden aan het duel bij Noordeloos. Ruben Boet en Lucas van Dortmont scoorde voor rust voor Asperen, waarna het vlak voor de pauze 2-1 werd. Na rust maakte Cas Coene de 1-3.

Jeffrey Kleijn was blij met de punten, maar had zien ploeg wel eens beter zien spelen. “We speelden in een veel te laag tempo, het leek wel zomeravond voetbal. Zeker na de 0-2 worden we wat laconiek en prompt heb je de 1-2 om je oren. De tweede helft was het ploeteren met veel lange ballen. Uiteindelijk winnen we in ieder geval gewoon, net als afgelopen dinsdag. En dat is toch lekker.”

Leerdam Sport geeft overwinning laat weg

leerdam • Leerdam Sport heeft in eigen huis met 2-3 verloren van GSC/ODS. In eigen huis stond met na 81 minuten nog met 2-1 voor, maar stond het uiteindelijk toch met lege handen. Na ruim een kwartier kwamen de bezoekers op 0-1, maar Lafayette Leerdam zorgde nog voor de pauze voor de gelijkmaker. Na een uur spelen zorgde Desmond Main voor de 2-1, die dus tot de 81e minuut op het scorebord bleef staan. In de laatste tien minuten scoorde GSC/ODS nog tweemaal en dus won de nummer drie van de ranglijst toch in Leerdam.