Knappe zege Brederodes op bezoek bij Lopik

lopik • Brederodes heeft op bezoek bij Lopik voor een kleine verrassing gezorgd door met 0-3 te winnen. Over de hele wedstrijd gezien was het ook terecht dat de ploeg uit Vianen met de punten aan de haal ging.

De thuisploeg leek in eerste instantie nog wel op voorsprong te komen, maar de treffer werd afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Na ruim twintig minuten spelen was het Dennis Bouwman die uit een corner voor de 1-0 zorgde namens de bezoekers. In het vervolg was Brederodes de bovenliggende partij.

In de tweede helft leidde dit na een uitval in de 72e minuut tot de 0-2 van Clancy Lucker, die scoorde op aangeven van Tim Wakkermans. Robin Kuijer zorgde voor het slotakkoord na een fijne assist van Jamal Ouassif.

Jeugd heeft de toekomst

“Zij hebben het toch goed gedaan na de winterstop, dus het is knap dat we hier winnen. Bovendien was het ook verdiend vandaag. Zij hebben over de hele wedstrijd maar twee kansen gehad. Ook leuk dat de twee jonge aanvallers Tim Wakkermans en Clancy Lucker het goed deden. Dat geeft ons goede hoop voor de toekomst”