Ruime zege SC Everstein zonder goed te spelen

everdingen • SC Everstein heeft zaterdag in eigen huis met ruime cijfers gewonnen van Voorwaarts. Zonder groots te spelen won de ploeg van Remko Versteeg met 4-1.

Aan de bal was het matig in de eerste helft, al was de gastheer al wel duidelijk de bovenliggende partij. Beide ploegen hadden last van de harde wind. Het duurde uiteindelijk een half uur voordat de bal voor het eerst in het netje lag: Victor Snoek krulde een hoekschop in één keer in het vijandelijke doel.

De Roos goud waard

Na rust ging de wind wat liggen en kwamen de bezoekers na een minuut op gelijke hoogte. Vervolgens brak er echter een fase aan waarin Everstein de nodige kansen bij elkaar voetbalde. Dit resulteerde in de 2-1 van Mark Fierens na een uur spelen. Vervolgens was het Robbie de Roos die, net als vorige week, goud waard was met twee doelpunten. De Roos heeft na een doepuntloze periode de smaak weer helemaal te pakken.

Versteeg was blij met de punten, maar erkende dat het voetballend niet best was wat zijn ploeg had laten zien. “Wij waren matig, maar zij waren nog een stuk matiger. Uiteindelijk ben je wel de hele wedstrijd de betere ploeg en win je verdiend.”