HSSC'61 sprokkelt een puntje

hei- en boeicop • HSSC’61 heeft een puntje overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Hercules. In Hei- en Boeicop scoorden beide ploegen eenmaal.

Halverwege de eerste helft kwamen de bezoekers uit Utrecht via een directe vrije trap op 0-1. Vlak voor rust maakte Owyn van Vuren gelijk uit de rebound, nadat Ferry Uittenbogaard eerst een kans had gemist. In de tweede helft werd er niet meer gescoord.

Trainer Marcel van Steenis berustte na afloop in het gelijkspel: “We hebben vandaag hard gewerkt, maar niet goed gevoetbald. Zeker de tweede helft moesten erg hard werken om aan onze kansen te komen en keeper Regilio van Renswouw redt ons twee keer goed. Ik denk dat wij niet mogen mopperen met een punt.”


Meerkerk snel klaar met DFC

meerkerk • Een halfuurtje had gastheer SV Meerkerk nodig om DFC op te knieën te krijgen. Floren Streefkerk, Melvin van den Heuvel en Dietmer Mesker schoten met scherp en de wedstrijd was gespeeld. 

Na de rust bracht een rake Dordtse elfmeter de spanning niet echt terug, zeker niet toen Joshua Dikici halverwege deel twee de eindstand op 4-1 bepaalde. 

“Een goede overwinning”, oordeelde SV Meerkerk-trainer Gert-Jan Koekkoek. “Weer alle reden om vijf wissels door te voeren. Hierdoor maken we ook weer stappen. Ik ben heel blij met deze week. We willen geen grijze muis zijn en dus blijven we jagen op iets moois aan het einde van het seizoen. De resultaten in de afgelopen drie wedstrijden geven daarop alle kansen.”