Ameide verliest bij hekkensluiter

berkenwoude • Tegen hekkensluiter FC Perkouw speelde Ameide een niet al te beste wedstrijd en leed een terechte 3-1 nederlaag. “Zeg maar gerust een hele slechte wedstrijd. Vooral de tweede helft was veel te slap. Zo bedroevend heb ik Ameide nog niet zien spelen”, aldus een teleurgestelde trainer Jan Verveer. “De aansluittreffer van Roel de Kruijk leek nog even hoop te geven, maar die was vals. Dit geeft stof tot nadenken, want we komen nu wel heel dichtbij de rode streep.”


MTVV stijgt naar tweede plaats

meerkerk • MTTV heeft de lastige uitwedstrijd tegen Papendrecht met 4-6 gewonnen. Tafeltennissers Jeroen Peek, Johnny Barten en Jan van Duijn begonnen sterk aan de wedstrijd. In de pauze leidde de Meerkerkse formatie met 1-3. Vervolgens kon Papendrecht makkelijk op 4-4 komen. In het slotoffensief wist MTTV nog twee keer te winnen. Door dit resultaat bezet MTTV nu de tweede plaats in de derde klasse.


Pelle Sterk bijna damkampioen

nieuwland • In de strijd om het kampioenschap van Damclub NDV Nieuwland omzeilde Pelle Sterk een lastige klip door Bert Kooij op een nederlaag te trakteren. Hierdoor kan het kampioenschap hem nauwelijks meer kan ontgaan. Nestor Cees de Jong haalde tegen Ko Heikoop een geweldige slagzet eruit, wat hem helaas niet de winst niet opleverde. Jan Alting gaf Jan W. van Kekem geen kans door hem op een gevoelige nederlaag te trakteren. Jan van Haarlem verrekende zich een tempo en kon Ton van Beuzekom de hand schudden. Runner up Arie Haag kon geen breken tegen Wim ’t Lam, terwijl Theo Haag en Arie de Ruiter een gelijkwaardige remise overeenkwamen.


Isis Versluis beste meisje in Oldenzaal

oldenzaal/regio • Jan van Arckel-mountainbiker Max van Kolfschoten behaalde in zijn leeftijdscategorie een podiumplaats tijdens de derde landelijke jeugdwedstrijd in Oldenzaal. Isis Versluis werd vierde overall, maar wel het beste meisje. Andreas van de Streek reed een ijzersterke wedstrijd en kwam als vierde over de meet, zijn beste prestatie tot nu toe in landelijke wedstrijden. Uitslagen: Categorie 2: 13. Zeb Mesker (Meerkerk). Categorie 3: 17. Willem van Wijngaarden (Giessenburg). Categorie 4: 3. Max van Kolfschoten (Giessenburg). Categorie 5: 4. Isis Versluis (Meerkerk, eerste meisje). Categorie 6: 4. Andreas van de Streek (Ottoland).