Belangrijke zege Heukelum

dordrecht • Heukelum heeft op bezoek bij Wieldrecht belangrijke punten gepakt. In Dordrecht had de thuisploeg vooral de bal, maar was Heukelum gevaarlijk vanuit de omschakeling. Het eindigde in 0-2. Ricardo Papilaja zorgde met een wreeftrap die strak in de kruising vloog in de eerste helft voor de 0-1. Na rust zorgde aanvoerder Sil van Putten voor de bevrijdende 0-2 na een goede aanval. Heukelum-trainer Jerome Ceton was tevreden over hetgeen zijn ploeg op de mat had gelegd. “Wat er vorige week tegen Drechtstreek aan ontbrak, zat er vandaag wel in. Zij hadden wel meer de bal, maar wij zijn goed omgegaan met de ruimte die we kregen.

Lekvogels hard onderuit

herwijnen • Op bezoek bij Herovina heeft Lekvogels een ruime nederlaag geleden. In Herwijnen werd het 5-2 voor de thuisploeg. “Wij speelden een bijzonder slechte eerste helft vandaag”, baalde Lekvogels-trainer Martijn Verkerk na afloop. We komen 2-0 achter door persoonlijke fouten en we moesten noodgedwongen wisselen door blessures. Wij hadden moeite met het krachtvoetbal wat zij spelen en dus zat het er niet in vandaag.” Bij rust was het 2-0, waarna Robin Tersteeg voor de 2-1 zorgde. Hierna liep Herovina uit naar 5-1, alvorens Ahmad Soltanian de 5-2 maakte.

Nipte zege Lekpongers

ameide • Lekpongers bleef het Nieuw-Lekkerlandse NiLeTa nipt met 3-2 de baas. Bij de Termeise tafeltennissers tekende Erik Mulckhuyse voor twee punten en sloeg Willem Veenvliet het beslissende punt binnen. Het dubbelspel ging in vijf games verloren.