Midweekse zege SC Everstein

everdingen • SC Everstein heeft het inhaalduel tegen OSM'75 gewonnen. De ploeg uit Everdingen keek na elf minuten tegen een 0-2 achterstand aan, maar wist het duel om te draaien en won terecht met 4-2. OSM’75 begon beter aan het duel, terwijl de thuisploeg wat gezapig startte. De bezoekers zetten dit binnen elf minuten om in een 0-2 voorsprong, maar hierna was Everstein wakker en begon het te lopen. Joran het Lam maakte na twintig minuten 1-2 en miste drie minuten later een strafschop. Jop van Steen zorgde met een afstandsschot na een half uur voor de gelijkmaker en nog voor rust maakte Snoek uit een vrije trap 3-2. Na rust verzuimden de bezoekers een kans op de gelijkmaker te benutten, waarna Davey Diks het duel in het slot gooide. Hierna was het duel wel gespeeld en kwam de zege voor Everstein geen moment meer in gevaar. Everstein-trainer Remko Versteeg was blij met de eerste overwinning van zijn ploeg na de competitiehervatting. “Deze hadden we wel even nodig. We begonnen niet goed, maar in het restant van de wedstrijd waren we echt de betere.