• Voorleespret in Vianen en Leerdam.
• Voorleespret in Vianen en Leerdam. Foto: Aangeleverd

Voorleespret in Vianen en Leerdam

Algemeen

VIANEN/LEERDAM • In de bibliotheken van Vianen en Leerdam is er op woensdag 13 april en woensdag 20 april weer BoekStart Voorleespret. Een gezellig moment samen bezig zijn voor ouder en kind (0-4 jaar) met voorlezen, liedjes en spelletjes. En een goede gelegenheid om andere ouders van jonge kinderen te ontmoeten. Men start om 10.30 uur. 

Het thema deze maand is ‘zelfstandigheid’. Centraal staat het verhaal uit het prentenboek ‘Mama kwijt’. De kinderen worden helemaal bij het verhaal betrokken, ook via liedjes en spelletjes. Na afloop kunnen de volwassenen nog een kwartiertje bijpraten, terwijl de kinderen met elkaar spelen. BoekStart Voorleespret is vooral geschikt voor kinderen van 2-4 jaar, maar ook jongere kinderen zijn van harte welkom. 

Elke maand een nieuw verhaal
De Bibliotheek Lek & IJssel helpt jonge ouders graag om dat te ontdekken en om er samen met hun kind van te genieten. Daarom is er elke maand BoekStart Voorleespret in de Bibliotheek, op de derde woensdag van de maand van 10.30 – 11.15 uur in Vianen en op de vierde woensdag van de maand van 10.30 – 11.15 uur in Leerdam. Elke maand is er een ander thema en wordt er voorgelezen uit een prentenboek dat daarbij past.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/voorleespret.