Drukte bij LTV Vianen

vianen • Vanaf het begin van dit jaar zijn twee nieuwe pachters gestart in de kantine van LTV Vianen. Ook de komende tijd is er genoeg te doen bij de tennis vereniging. 

Denise Schellen en Vincent Bax runnen nu de horecagelegenheid op het complex. Ze hebben het de naam gegeven: Baxxies Tenniscafé en gaan dus zorgen voor de nodige gezelligheid. Schellen tennist al vanaf haar tiende bij LTV Vianen.

Toernooi

Het koppel heeft samen met het bestuur direct een 'Warming-Up' toernooi georganiseerd. Op 27 februari, 6 maart en en 20 maart deden er in totaal 48 deelnemers mee en was het initiatief een succes te noemen. Afgelopen zaterdag was er de jaarlijkse klusjesdag waarop vrijwilligers konden schoonmaken, schilderen en het buitenmeubilair konden neerzetten. 

Op zondag 3 april houdt men de open dag. Onder  Onder leiding van hoofdtrainer Michiel Vinkenburg en het Wervingsteam is iedereen van harte welkom tussen 12:30 uur en 15:30 uur om kennis te maken met de tennisport. Gratis een proefles, afspraak maken is niet nodig, trek alleen je sportieve outfit aan! 

Er is een speciale aanbieding: een proeflidmaatschap van twee maanden inclusief drie tennislessen voor 35 euro. Of 35% korting op een volledig lidmaatschap t/m 31 december 2022.

In de week hierna start de landelijke voorjaarscompetitie. Daarin strijden competitieteams een aantal weken lang tegen anders verenigingen. LTV Vianen heeft dit jaar maar liefst 26 teams die meedoen.

ALV

Tot slot is er op dinsdag 26 april de Algemene Leden Vergadering. De vereniging verwacht dat het een belangrijke vergadering wordt. De werkgroep Padel deelt namelijk de uitkomsten van het eigen onderzoek met de rest van de vereniging. Men heeft onderzocht of men wil gaan investeren in de steeds populairder wordende sport die door steeds meer tennisverenigingen wordt omarmd.