LRC Leerdam onderuit in Breukelen

breukelen • LRC Leerdam heeft voor het eerste sinds lange tijd weer eens verloren. Op bezoek bij Breukelen gingen de Leerdammers met 2-1 onderuit. De bezoekers begonnen slecht aan het duel en keken na twee minuten al tegen een achterstand aan. Die achterstand had men tien minuten later ook alweer recht kunnen trekken, maar Bart Barendregt en Rick van Loo mistten goede kansen. Ook na rust begon LRC matig en bleef de ploeg slordig, Twintig minuten voor tijd verdubbelde Breukelen de voorsprong vanuit een standaardsituatie. Ansu Camara zorgde nog voor de 2-1, maar verder kwam LRC niet meer. “Breukelen was vandaag strijdvaardiger dan wij en heeft terecht gewonnen”, aldus LRC-trainer Emanuel Sluis nam afloop.

Nipte nederlaag SC Everstein bij koploper EDO

utrecht • SC Everstein kreeg na afloop de complimenten en had misschien wel recht op een puntje gehad, maar stond uiteindelijk toch met lege handen. In Utrecht verloor het met 1-0 van koploper EDO. De eerste helft was de ploeg van Remko Versteeg aan de balk zelfs de betere ploeg. Na rust kon het beide kanten op, maar zorgde een snelle uitbraak van de thuisploeg na een uur uiteindelijk voor de beslissing. Vlak voor tijd kreeg Everstein nog een opgelegde kans op de gelijkmaker, maar die zou niet meer vallen. Versteeg hield toch een goed gevoel over aan de middag: “We geven in ieder geval een stuk minder goals weg dan de afgelopen weken waarin we er telkens vier om de oren kregen, dat is positief. Ook aan de bal was het heel aardig. Hier kunnen we de komende weken mee verder.”