Afbeelding
Foto: 123RF.com

De Nationale Diabetes Challenge in Vianen en Hoef en Haag

Algemeen

VIJFHEERENLANDEN • Fit en vitaal staat ook in 2022 centraal in de gemeente Vijfheerenlanden en dus is er de mogelijkheid om vanaf dinsdag 12 april in Vianen en donderdag 14 april in Hoef en Haag 20 weken met elkaar onder begeleiding van en in samenwerking met diverse zorgverleners gewerkt aan een gezonde toekomst en betere conditie. 

Men is van harte uitgenodigd om onder onder begeleiding van twee gecertificeerde wandeltrainers, Lobke Mentrop van Lobke Loopt en René Nagtegaal van ReNa Wandelsport. De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelevenement van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is gezellig en goed voor de gezondheid. 

De wandelingen zijn bedoeld voor zowel mensen met diabetes, als zonder diabetes. Bewegen is namelijk goed voor iedereen.  Maandagavond 12 april om 19.00 uur start de eerste wandeling in Vianen bij Sportcentrum Helsdingen en donderdagavond 14 april bij Huisartsenpraktijk Hoef en Haag. Er wordt rekening gehouden met uw wandelniveau en de afstanden worden rustig opgebouwd.

Meer weten?
U kunt contact opnemen met René Nagtegaal tel: 06-52457299 e-mail: info@renawandelsport.nl. of met Lobke Mentrop tel. 06-18513775, lobke@gelukkigewerker.nl Uiteraard kunt u ook contact opnemen met uw huisarts voor meer informatie Inschrijven kan via de website: www.nationalediabeteschallenge.nl/vijfheerenlandenbeweegt. Kosten: 30 euro per persoon, inclusief de landelijke finale dag.