Onnodige nederlaag HSSC'61 in Lopik

lopik • HSSC’61 heeft op bezoek bij Lopik een onnodige nederlaag geleden. In Lopik was men in grote delen de bovenliggende partij, maar trok men toch aan het kortste eind: 2-1.

“Voor de competitiestop haalden we dit soort potjes gewoon uit, maar dat lukt ons de laatste weken even niet”, zei HSSC-trainer Marcel van Steenis na het duel. “We waren in grote delen beter, maar daar koop je nu even niks voor.”

De eerste helft waren de ploegen gelijkwaardig. Na een half uur kwam de thuisploeg op voorsprong, nadat Menno de Keijzer een hobbelende bal niet goed kon verwerken en deze in de voeten van de Lopik-spits schoot. Deze bleef koel en rondde af.

Na rust was de ploeg van Van Steenis de betere. Uit een onterechte corner tegen viel echter de 2-0. Hierna bleef het eenrichtingsverkeer, maar zorgde Remon van Soest pas kort voor tijd voor de 2-1. Hierna was het nog billenknijpen voor Lopik, maar het lukte HSSC niet om nog een keer te scoren en een puntje mee te nemen. HSSC wist sinds de hervatting van de competitie nog niet één keer te winnen.