• SV Meerkerk - Groot-Ammers (3-3).
• SV Meerkerk - Groot-Ammers (3-3). Foto: Rick den Besten

Zes goals, maar geen winnaar op De Burcht

meerkerk • De derby tussen SV Meerkerk en Groot-Ammers kreeg geen winnaar. Na 90 minuten waren de bezoekers mogelijk het meest teleurgesteld. In de slotminuut scoorde Meerkerker Mechiel van Zessen vanaf elf meter namelijk de niet meer verwachte 3-3. Eerder in de derby opende de pas 17-jarige Bart de Bruijn de score voor de thuisploeg. De weer van Ammerse stal gehaalde Bob van Oosterhout leek de man van de wedstrijd te worden, met een goal voor en kort na rust; 1-2. Uit het niets bracht Dietmer Mesker met een fraaie goal de stand toch weer in evenwicht. Niet veel later was het de jonge Luuk Kuylenburg die het meegereisde uitpubliek opnieuw liet juichen; 2-3. De thuisploeg had de moed al bijna verloren. Totdat in minuut 89 invaller Mark Vermeulen - niet echt slim - Dietmer Mesker ten val bracht. De pingel werd niet gemist.