CLaudia Kleingeld en Joalanda Willemse in de Flow Concept Store.
CLaudia Kleingeld en Joalanda Willemse in de Flow Concept Store. Foto: Mimi van Rossem

Flow Concept Store heeft het allemaal

leerdam • “Schrijf maar in de krant dat dit een erg leuke winkel is, met leuke mensen, leuke spullen en heerlijke koffie en gebak,” merkten twee dames uit Hardinxveld-Giessendam op die Leerdam een dagje bezochten. Zij waren zeer lovend over hun bezoek aan de in november geopende winkel Flow Concept Store in de Kerstraat 53A in Leerdam.

De dames hebben niet alleen genoten van de heerlijke vers gezette koffie en iets lekkers, maar na uitgebreid te hebben rondgesnuffeld tussen de leuke spulletjes die in de winkel staan gingen de twee met een tas vol leuke koopjes waaronder een mooie tas en een jeans weer naar buiten.

Eigenaresse Jolanda Willemse en haar rechterhand Claudia Kleingeld genieten van deze opmerkingen. Want dit is het toch waar zij zich iedere dag weer met veel enthousiasme voor inzetten bij Flow Concept Store. Beiden genieten ervan om mensen even een verwenmomentje te geven door een praatje maken en te laten genieten van een kopje heerlijke verse koffie, een kruidenthee of een biologisch sapje met iets lekkers. Maar natuurlijk gaat het ook om de vele leuke spulletjes die in deze winkel te koop zijn. Flow Concept Store is echt zo’n winkel waar altijd wel iets nieuws ziet als je er binnenloopt.

Want wie op zoek is naar iets leuks of lekkers kan in deze Lifestyle winkel terecht voor mooie sfeer verhogende spulletjes voor in huis, een mooi cadeautje, woonaccessoires van Boetiek 8 en Ploon Craft, tassen van Baagz en Woonkant, kleding van J4deco en Fashion, sieraden gemaakt bij Sieraden aan de Linge en Piece of Nature en kaarten van Huisje Lievs. Daarnaast vindt je hier gezichtsverzorgingsproducten van het merk Casmara, minerale make-up van Bemineral en toilettassen van JJDK. kruidenthee van de Kruidenbrouwerij, sapjes en siroop van de Lingeloods en erg lekkere koeken van het Bakhuisje uit Heukelum. Want dat is wat Flow Concept Store zo bijzonder maakt: zij verkopen voornamelijk streek- en handgemaakte en biologische producten. Ook leuk zijn de kaarsen die op de dagbesteding van de Lingebolder worden gemaakt en de potjes honing van de Bijenbaas. En wie denkt dat er eieren in de eierdoosjes zitten die in de winkel staan, komt er al snel achter dat dit flower power zaadbommetjes zijn. Eigenlijk te veel om alles op te noemen, want de winkel biedt nog meer. Want wat je niet verwacht is dat je in de winkel een flexwerk plek vindt. Claudia merkt hierover op: “Kun je terwijl je een kopje koffie drinkt even werken in een omgeving met mensen om je heen. Zo kun je op een relaxte manier wennen aan hoe dit voelt, na de tijd van corona waarin je veel alleen thuis hebt zitten werken.”
Maar de winkel biedt nog meer. Je kunt er ook terecht voor een bezoekje aan de schoonheidssalon of een pedicurebehandeling. Achter in de winkel is namelijk een salon ingericht waar je zonder afspraak terecht kunt.

Mimi van Rossem