• Workshop spel en bewegen Vianen.
• Workshop spel en bewegen Vianen. Foto: Aangeleverd

Workshop spel en bewegen voor kinderen Lekpoort Vianen

Algemeen

VIANEN • Bij de Lekpoort Vianen wordt op 2 april 2022 een workshop spel en bewegen voor kinderen (en hun ouders) georganiseerd. 

Leer vliegen op de vleugels van fantasie, creativiteit en eigen wijsheid! Ontdek de wereld van fantasie en spel in een levendige reis dwars door de tijd naar de nieuwe wereld van de toekomst! Doe inspiratie op door kleurrijke beelden, uitdagende spelopdrachten, verrassende kostuums en attributen uit mijn gouden tool-box van 1000+1 mogelijkheden vol dans, toneel, klank, kleur en lichtspel! Regenboogkunst!

Deze workshop is een initiatief van een bewoners van de zomerdijk en wordt uitgevoerd onder leiding van Ute Kaiser van ‘ enJOYcreation ‘ (W)onderneming voor dans, toneel en coaching in talentontwikkeling en natuurlijke creativiteit voor kinderen van 8 tot 88.

Fantasie en beweging
Wie zich aanmeldt kan rekenen op een uurtje fantasie en beweging. Maak zelf een regenboog. Vlieg in een lichtraket naar de toekomst. Land in een reuzen regenboog-parachute in een regenboogland.

Het programma vindt plaats op zaterdagochtend 2 april 2022 in de Lekpoort van Vianen, Buitenstad 1. 10.30 – 12.00 uur. Ouders en begeleiders ook welkom. Koffie is gratis. Om 12.00 uur is het slotmoment presentatie/spelmoment met de volwassenen erbij. Kosten zijn vijf euro per deelnemer; (gezins)korting mogelijk. Aanmelding en info: Liz – 0647228547; elizabeth.faherty@talk21.com