Open podium bij Vianen Lekpoort

vianen • Een maandelijks open podium voor onversterkte muziek, zang en vocale kunst op zondagmiddagen aan de voet van de Lekpoort in Vianen. Dat biedt Podium Vianen Lekpoort op zondagmiddag 13 maart van 15.00 tot 18.00 uur.

En ook: in intieme ongedwongen sfeer zingen, een instrument bespelen of lekker komen luisteren. Nieuwe muziek leren kennen, anderen ontmoeten om misschien samen te werken. Het podium is bedoeld voor onversterkte solozang en instrumentale presentaties, voor alle stijlen en alle niveaus (wel publiekswaardig, maar een try out mag). Pianist Paul de Boer begeleidt de zangers met uitgeschreven muziek a prima vista. Eigen zang begeleiders zijn natuurlijk ook altijd welkom.

Het podium werkt als volgt. Mensen melden zich aan en geven hun nummers vooraf op. De gerenommeerde pianist Paul de Boer uit Hilversum speelt meegebrachte muziekstukken a prima vista op de akoestische piano (maar liefst bereidt hij het voor). Publiek kan gewoon in-en uitlopen. Er is plaats voor maximaal 35 mensen. Graag willen de organisatoren zoveel mogelijke amateurs en semi profs laten spelen en zingen. “We zijn speciaal op zoek naar muziekmakers, zangers en vocale kunstenaars uit de gemeente Vijfheerenlanden”, aldus Cora den Oudsten van Podium Vianen Lekpoort. Podium Vianen Lekpoort is te vinden aan de Voorstraat 2 in Vianen. Deelnemers betalen 12 euro, publiek een vrije donatie. Er is een vrije in- en uitloop. Voor meer informatie en aanmelden: 06-55863705 of coradenoudsten@gmail.com.