Voorleespret in Vianen en Leerdam

leerdam/vianen • Op woensdag 16 maart is er weer BoekStart Voorleespret in Vianen en op woensdag 23 maart in Leerdam. Een gezellig moment samen bezig zijn voor ouder en kind (0-4 jaar) met voorlezen, liedjes en spelletjes. En een goede gelegenheid om andere ouders van jonge kinderen te ontmoeten. Aanvang 10.30 uur. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig.

De Voorleespret staat deze maand in het teken van ‘media voor ukkies’. Ouders kunnen ervaren hoe leuk het is om boeken en digitale media te combineren bij het voorlezen. Het voorleesboek ‘Kleine muis zoekt een huis’ komt daarom ook op de iPad in beeld, als digitaal prentenboek. De kinderen worden helemaal bij het verhaal betrokken, ook via liedjes en spelletjes. Na afloop kunnen de volwassenen nog een kwartiertje bijpraten, terwijl de kinderen met elkaar spelen. BoekStart Voorleespret is vooral geschikt voor kinderen van 2-4 jaar, maar ook jongere kinderen zijn van harte welkom.

De Bibliotheek Lek & IJssel helpt jonge ouders graag om voorlezen te ontdekken en om er samen met hun kind van te genieten. Daarom is er elke maand BoekStart Voorleespret in de Bibliotheek, op de derde woensdag van de maand van 10.30 – 11.15 uur in Vianen en op de vierde woensdag van de maand van 10.30 – 11.15 uur in Leerdam. Elke maand is er een ander thema en wordt er voorgelezen uit een prentenboek dat daarbij past.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheeklekijssel.nl/voorleespret.