Wijktoer Team Sportservice

vijfheerenlanden •  Samen maak je meer toeren. Dat is de slagzin voor de wijktoer die Team Sportservice Vijfheerenlanden door alle kernen van de gemeente houdt. Door middel van een tour maken de buurtsportcoaches graag kennis met jou als inwoner van de gemeente Vijfheerenlanden. Enkel samen met jou kunnen de buurtsportcoaches namelijk werken aan een positieve leefstijl voor jou.  

Tijdens de wijktoer gaan de kinderen aan de hand van sportieve activiteiten zoveel mogelijk sprongen en stappen bij elkaar verzamelen. De kernen spelen een competitie tegen elkaar. Als bezoeker ontdek je letterlijk dat je door samenwerken meer stappen (oftewel toeren) kunt maken. De kern met de meeste toeren krijgt een mooie verrassing. Naast sportieve activiteiten is er tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Ouders, sportaanbieders en ieder ander die vragen hebben voor de buurtsportcoaches van Team Sportservice Vijfheerenlanden, zijn van harte welkom. Aan de hand van een mindmap, een inspiratiebus of gewoon een goed gesprek kan jij van je laten horen.  

Van half maart tot en met half mei zijn de buurtsportcoaches meerdere dagen per week in verschillende kernen van de gemeente Vijfheerenlanden te vinden. De Wijktoer vindt plaats van 15.00 tot 16.30 uur. Zoek op ‘wijktoer’ via de website www.vijfheerenlandenactief.nl en ontdek wanneer de buurtsportcoaches in de buurt zijn. 

Op woensdagmiddag 16 maart begint de Wijktoer in Leerdam. Van 15.00 tot 16.30 uur is men welkom bij Leerdam Sport ’55. Het adres is Quirinis de Palmelaan 109.