Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Zes weken gratis muziek maken bij MusicKids in Leerdam

Algemeen

LEERDAM • Op zaterdagochtend 12 maart start om 11.00 uur het MusicKids project van De Bazuin, een leuke manier voor jongens en meiden vanaf 7 jaar om kennis te maken met muziek.

”We organiseren ook dit voorjaar het MusicKids project”, vertelt Kristel de Jong, coördinator MusicKids bij De Bazuin. “Een ontzettend leuke manier voor jongens en meiden vanaf 7 jaar om gratis kennis te maken met muziek. In zes lessen leren ze van alles over muziek en hoe leuk het is om samen muziek te maken op trompet, slagwerk en dwarsfluit. We sluiten het project op zaterdagochtend 16 april af met een heus mini-concert.”

Voor kinderen die al ervaring hebben met een muziekinstrument staan bij De Bazuin iedere week enthousiaste docenten op trompet, slagwerk en dwarsfluit klaar. Ook voor iedereen die de leeftijd van de MusicKids is ontgroeid, biedt de vereniging ruimte. Voor iedereen vanaf 15 jaar biedt De Bazuin 3 kennismakingslessen aan op een instrument naar keuze. Meer informatie hierover is te vinden op de website www.debazuinleerdam.nl.

Aanmelden voor het MusicKids project kan via de website van De Bazuin en via het mailadres musickids@debazuinleerdam.nl. Natuurlijk kan iedereen zaterdag vanaf 10.45 uur binnenlopen in De Hoeksteen aan de Kon. Emmalaan 41 in Leerdam.