Heukelum verdient meer, maar verliest weer

heukelum • Heukelum heeft in eigen huis een 1-2 nederlaag geleden tegen Woudrichem. Op sportpark de Vriezenwijk verzuimde de thuisploeg de kansen om zetten in doelpunten.

Heukelum begon aardig aan de wedstrijd en had het betere van het spel, maar keek na 17 minuten toch tegen een 0-2 achterstand aan. Fouten van de thuisploeg hielpen Woudrichem in het zadel. Vervolgens kreeg Heukelum kansen via Benjamin Meijdam, Ferry Meijdam en Thomas van Iperen, maar duurde het tot de 35e minuut tot de aansluitingstreffer viel. Sil van Putten maakte vanaf de stip 1-2. Na de rust werden er veel lang ballen gespeeld, waardoor er veel duel kwamen. Benjamin en Ferry Meijdam misten opnieuw kansen en Wouter van Wijk kreeg nog rood. Gescoord werd er niet meer.

Heukelum-trainer Jerome Ceton was blij met het vertoonde spel, maar vanzelfsprekend minder met het resultaat. “We hebben, net als vorige week, zo veel kansen nodig om tot scoren te komen. Dan maak je het jezelf moeilijk. We staan in mijn ogen niet waar we horen te staan, maar de realiteit is wel dat we echt punten moeten gaan pakken."