Breder aanbod in De Blauwe Zaal

vianen • Helsdingen Sport en Cultuur in Vianen onderzoekt het animo voor een breder aanbod in De Blauwe Zaal van het theater. Er wordt daarom in maart gestart met ‘Try Out’.

In Helsdingen Sport en Cultuur is sinds 2018 een podiumzaal, de Blauwe Zaal. De Blauwe Zaal heeft 244 (blauwe) zitplaatsen en een vlakke vloertheater. Stichting Theater Vianen verzorgt ongeveer 24 voorstellingen per jaar voor zowel volwassenen als kinderen.
Om meer gebruik te maken van deze prachtige zaal met de vele mogelijkheden, zal Helsdingen Sport en Cultuur starten met de organisatie van diverse activiteiten onder het mom ‘Try Out’.
Met deze Try Outs het theater kijken of er animo voor is voor een breder aanbod in het theater. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld filmavonden, een middagmatinee met klassieke muziek, avondvullend programma van diverse stand up comedians en een avondje swingen met lokale bands. Voor ieder wat wils, geschikt voor alle inwoners van de gemeente Vijfheerenlanden.

De kick-off

De kick-off is op woensdag 9 maart 2022. Die avond organiseert Helsdingen Sport en Cultuur een ladiesnight en zal de film Bombshell worden vertoond.
Een kaartje kost 10 euro, inclusief één drankje naar keuze.
Kaartjes zijn vanaf maandag 21 februari te koop bij de receptie van Helsdingen Sport en Cultuur.