Voorstellingen Stadspodium Go

leerdam • De film 'The Father' wordt op vrijdag 18 februari vertoond is Stadspodium Go. Ster in de film is Anthony Hopkins die zijn grip op de realiteit aan het verliezen is. Hij kreeg hier een Oscar voor. De film start om 20.00 uur. Kaarten kosten 8 euro. Op vrijdag 25 februari is er muziek in het Stadspodium. De voorstelling Canta il Rosignolo van Rossignol is te zien vanaf 20.00 uur en kost 12,50 euro. Kijk voor meer info en kaarten op: www.go-leerdam.nl.


Open Podium Vianen Lekpoort

vianen • Open podium voor zang en muziek en vocale kunst. Deelnemers van alle stijlen en niveaus kunnen zich aanmelden voor een optreden. De beschikbare tijd wordt verdeeld tussen de deelnemers. Minimaal vier nummers mogelijk. Paul de Boer begeleidt a prima vista op piano indien gewenst. Deelnemers betalen 10 euro, voor korting voor jongeren/groepen/ensembles kan er gebeld worden voor overleg. Koffie en thee gratis. Gratis parkeren P3. 

Publiek

Publiek is hartelijk welkom, in en uitloop tussen de nummers is mogelijk. Bijdrage in hoge hoed. Voorstraat 2, 4132 AR Vianen (Utr). Van 15.00 tot- 18.00 uur. Deur open: 14.00 uur. Info en aanmeldingen. Coradenoudsten@gmail.com, 06 558 63 705.


Stadspodium zoekt graffitikunstenaars

leerdam • Stadspodium GO is op zoek naar getalenteerde graffitikunstenaars, die de nieuwe mobiele bar een spectaculair nieuwe uitstraling willen geven. Belangstellenden kunnen een ontwerp insturen vóór 1 april naar info@go-leerdam.nl met ‘Graffiti' in de onderwerpregel. Goed te weten: de bar is circa 6, 5 meter breed en 1, 25 meter hoog. De benodigde verf vergoedt het Stadspodium.

q www.go-leerdam.nl