Leerdam Sport verliest bij debuut Calor

dordrecht • Leerdam Sport’55 is zaterdagmiddag op bezoek GSC/ODS onderuit gegaan met 3-1. In Dordrecht trok de thuisploeg met 3-1 aan het langste eind. Bij rust stonden de Leerdammers juist nog voor nadat Joseph Charway na tien minuten voor de openingstreffer had getekend. In de 57e minuut kwam de nummer twee van de ranglijst op gelijke hoogte en een kwartier voor tijd nam het de leiding. Vijf minuten voor het einde zorgde een penalty voor de beslissing: 3-1. Bij Leerdam Sport zat de kersverse trainer Glenn Calor voor het eerst op de bank.

Lekvogels hard onderuit bij ZBC'97

zwijndrecht • Lekvogels is niet goed uit de verlengde winterstop gekomen. Op bezoek bij ZBC’97 ging men met duidelijke cijfers onderuit: 4-1. Volgens Lekvogels-trainer Martijn Verkerk speelde zijn ploeg meteen de slechtste wedstrijd van het seizoen. “Dit was echt niet goed van onze kant. Heel snel vergeten deze wedstrijd en op naar volgende week”, sprak hij na afloop. Al na één minuut stond het 1-0. De enige treffer van Lekvogels betekende de gelijkmaker: een eigen goal van de thuisploeg, waarna ZBC direct vanaf de aftrap de leiding pakte. Na rust liep ZBC verder uit.  Volgende week speelt Lekvogels thuis tegen Herovina.