Bridgeclub Leerdam

leerdam • Uitslag van de online competitie van Bridgeclub Leerdam, gespeeld op maandag 24 januari: Clemens Middelkoop en Rein Richters, 61,01%; Nico van Dijk en Wouter Segeth, 55,95%; Truus van der Woude en Nald Rietbergen, 54,76%; Janske van de Water en Tonny Kramer, 54,17%Adrie Mulder en Cor de Pender, 54,17%.


Oranjevereniging Beatrix Ameide

ameide • Voor de Termeise Oranjevereniging Beatrix stond maandag de algemene ledenvergadering op de agenda. Deze algemene ledenvergadering is integraal uitgezonden via YouTube. De link naar de video is te vinden via de website www.ameidelichtstad.nl. Naar aanleiding van de algemene ledenvergadering vragen, opmerkingen of een nadere kijk op de begroting? Stuur een bericht naar: info@oranjevereniging-beatrix.nl of: Oranjevereniging Beatrix, Doelakkerweg 30, 4233 HE Ameide.


Woningen op plek kaaspakhuis?

leerbroek • VHL Lokaal zou graag zien dat het oude kaaspakhuis van de firma Schep in Leerbroek wordt omgetoverd tot een locatie met starters- en/of seniorenwoningen. Men spreekt van 'een rotte kies' in het prachtige dorp, vanwege de slechte staat waarin het pand verkeert. Volgens de partij hebben een aantal projectontwikkelaars zich al bij de gemeente gemeld met plannen om dit te realiseren, maar krijgen zij te horen dat die geen medewerking kan of wil verlenen. Ook de eigenaar van het pand zou volgens VHL Lokaal bereid zijn om het pand te verkopen, waardoor dit ook geen probleem kan zijn. De partij vraagt nu aan het college of het klopt dat er ontwikkelaars zijn die zich gemeld hebben met bouwplannen en zo ja, wat de redenen zijn om niet mee te werken aan de ontwikkeling van deze plannen.