hagestein • De donkere januarimaand is weer bijna voorbij en het is dus weer tijd om te starten met de vaste inzamelingen voor Roemenië op de laatste zaterdag van de maand.

De eerstvolgende inzameling van Stichting Contacten Roemenië-Vianen is zaterdag 29 januari. Tussen 10:00 en 12:00 uur kunnen spullen weer worden gebracht bij de inzamel locatie aan de Lange Dreef 22 in Hagestein.
Naast de gebruikelijke goederen is er nog steeds vraag naar incontinentiemateriaal, omdat dat ter plaatse zeer kostbaar is.
De financiële positie van de stichting blijft een jaarlijkse uitdaging omdat deze voor het overgrote deel van de begroting bestaat uit donaties. Bij het inzamelingspunt staat een bus voor donaties om de transporten te kunnen bekostigen.

De Stichting wil alle grote en kleine gulle gevers heel erg bedanken voor de goederen en de financiële bijdragen voor de medemens in Roemenië.
Bijdragen kunnen nog steeds worden overgemaakt naar rekeningnummer NL06 INGB 0000 0375 48 ten name van Stichting Contacten Roemenië-Vianen te Vianen.