Bijeenkomst over financiële regelingen

vijfheerenlanden • Mantelzorg VHL houdt dinsdag 8 februari een informatiebijeenkomst over financiële regelingen. De bijeenkomst is voor mensen die iemand in hun omgeving ondersteunen, bijvoorbeeld vanwege een ziekte, een fysieke-, verstandelijke of psychische beperking of hoge leeftijd. Tijdens deze avond krijgen deelnemers toegankelijke en overzichtelijke informatie over de verschillende (financiële) regelingen waarmee zij te maken kunnen hebben. Na afloop weten zij welke financiële regelingen er zijn en waar zij mogelijk profijt van kunnen hebben. Zo kan met meer kennis de belastingaangifte worden ingevuld of vragen worden gesteld bij (gemeentelijke) instanties. Na afloop is er gelegenheid vragen te stellen aan de trainer.

De training op dinsdag 8 februari wordt gegeven door Rianne Hanning van MantelzorgNL en begint om 19:30 uur, deelname is gratis. Meer informatie en aanmelden: 

q  www.samendoen.expert/mantelzorgbijeenkomst


Snuffelkelder

everdingen • Ook in 2022 is de Snuffelkelder op de laatste zaterdag van de maand, dit keer dus op 29 januari, open van 10:00 tot 13:00 uur. Kom eens een kijkje nemen in de Snuffelkelder, een winkel voor tweedehands spulletjes aan de Kweldam 15A in Everdingen.


Goede doelen-winkeltje open

meerkerk • Het Goede Doelenwinkeltje aan de Zouwendijk 53 in Meerkerk is op zaterdag 29 januari weer geopend van 9:00 tot 12:00 uur.