Bridgeclub Leerdam

leerdam • De Bridgeclub Leerdam heeft maandag weer online bridge gespeeld. De uitslag van deze online competitie is als volgt: Truus van der Woude en Nald Rietbergen, 60,42%; Jolisa van Zanten en Henk Groenewegen, 56,60%; Janske van de Water en Tonny Kramer, 56,60%; Walter Roks en Wim Bertens, 54,86%; Rein Richters en Clemens Middelkoop, 54,51%.


Online open dag Yuverta mbo 

regio • Leerlingen kunnen zaterdag 22 januari online kennis maken met de opleidingen van Yuverta mbo Geldermalsen. Op deze dag zijn er twee tijdstippen waarop leerlingen een online presentatie kunnen bijwonen van de opleiding waar ze interesse in hebben. Docenten én studenten komen aan het woord en beantwoorden vragen over opleidingen, stages, de sfeer op school en nog veel meer. Op deze manier biedt Yuverta haar toekomstige studenten toch de gelegenheid om alles te weten te komen over een vervolgopleiding. De open dag van Yuverta mbo Geldermalsen is onderdeel van de Yuverta mbo kennismakingsweek waarin leerlingen kennis kunnen maken met alle Yuverta mbo richtingen, opleidingen en scholen. De week loopt van 21-30 januari 2022. Aanmelden kan via:

q  yuverta.nl/kennismaken


Riveer stopt met papieren tickets

regio • Riveer stopt vanaf 1 februari met de verkoop van papieren meerrittenkaarten aan boord. Daarna kan alleen nog een 10-rittenkaart voor de voet- en fietsveren of 25-rittenkaart voor de autoveren via de Riveer app of website kopen. Wie een papieren meerrittenkaart aankocht tussen 1 januari 2019 en 1 februari 2022 kan dit ticket alleen in 2022 nog gebruiken. Losse tickets en dagkaarten zullen nog wel aan boord verkrijgbaar zijn (alleen met pin).

q www.riveer.nl