Uitslag verloting WHV de Wiel

asperen • Sportvereniging WHV heeft gesteund door cafetaria De Wiel ondanks de coronamaatregelen veel loten verkocht. De trekking van de loterij vond dit jaar plaats op donderdag 29 december in de hal van de sporthal. Daarnaast was de trekking te volgen via een livestream. Cees Roth trok de winnende loten onder toezicht van een aantal leden. Adriaan de Bie won de hoofdprijs van 200 euro. De tweede, derde, vierde en vijfde prijs gingen naar Conny van de Water (70 euro), Mirjam Steenis (40 euro), Dagmar van Arkel (25 euro) en R. de Fockert (20 euro). Geldprijzen van 15 euro gingen naar Nelleke Middelkoop, Leo Mulder, Antoine Kremer, Babette, Teus van Wijk. De geldprijzen van 5 euro waren voor Bert Bos, Janny la Verge, Hadassa Bkker, Antoine Kremer en Gijs van Oostrum.


Kerstdiner thuisbezorgd

asperen • Elk jaar organiseert stichting SpreekSmakelijk een groots kerstdiner in het dorpshuis van Asperen. Dit jaar kon het door de coronamaatregelen helaas niet doorgaan. De organisatie besloot reatief te zijn en besloot om het diner naar de mensen toe te brengen. Dat was een groot succes. Samen met sponsor SPAR Dick Pruissen uit Asperen is er een grote boodschappentas gevuld met ingrediënten om een heerlijk kerstdiner te bereiden. Alle vaste bezoekers van SpreekSmakelijk hebben deze tas op 23 december ontvangen.


Stoffelijk overschot in Culemborg

culemborg • Vrijdagavond werd er een fiets aangetroffen langs de Goilberdingerdijk in Culemborg. Degene die de fiets vond maakte er melding van en de hulpdiensten gingen ter plaatse om onderzoek te doen naar de verdachte situatie. De brandweer begon ondertussen een zoekactie. Die zoekactie had uiteindelijk een nare uitkomst: in het water een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.