Kieslijst CDA Buren

buren • Het CDA Buren stelde onlangs haar kieslijst vast. De lijst heeft vertegenwoordigers uit veel van de kernen in de gemeente. Lijsttrekker Monique Bettink-Pierik is daarom  blij met de lijst: “Ik vind het geweldig om samen met mensen die passie hebben voor hun dorp en stad ons de komende jaren in te zetten voor de inwoners en bedrijven van de gemeente Buren. Dat doen we met een sterk verkiezingsprogramma waarin we dicht bij mensen staan. Juist lokaal kun je als volksvertegenwoordiger het verschil maken en veel voor elkaar betekenen in het dagelijks bestaan. Het is wel zo dat wij dankzij onze ingangen bij Provincie en Tweede Kamer kunnen opkomen voor de Burense belangen als dat nodig is. Dat is een belangrijk voordeel op partijen die niet in het provinciale of landsbestuur zitten. Het Burens CDA is een lokale en onafhankelijke partij. In overleg met onze inwoners bepalen wij de koers: want sámen zijn we Buren.”

De lijst: 1. Monique Bettink-Pierik, Buren; 2. Peter van Dijk, Eck en Wiel; 3. Thomas Jansen, Zoelen; 4. Willem van Blijderveen, Ingen; 5. Hans van der Vlies, Asch; 6. Aad van der Sluijs, Buren; 7. Hedy Bouman-Jansen, Maurik; 8. Petar Opic, Maurik; 9. Joost van den Anker, Maurik; 10. Wout Oskam, Beusichem.


Kaartje voor Beijer 

tiel • Tineke Swaneveld is op Facebook een actie gestart om Jan Beijer, columnist van deze krant, een haart onder de riem te steken. Beijer viel vorig week in zijn woning van de trap, belandde in het ziekenhuis en is nu aan het revaliseren in het Vrijthof in Tiel. "Welke Tielenaar/Tielse geniet er niet van de leuke columns in Kontakt(voorheen Zakengids) van Jan Beijer?" aldus Tineke Swaneveld op Facebook. "Die columns zullen we voorlopig moeten missen, want Jan is van de trap gevallen en is nu ter revalidatie in Markant. Gelukkig heeft hij het overleefd! Maar de revalidatie zal wel een tijd gaan duren. Daarom zou het leuk zijn om hem een kaart te sturen. Zijn adres is nu Markant 2, Burg. Meslaan 49c, 4003 CA Tiel.


Prijsuitreiking 

tiel • Wanda's Creaties had een winactie uitgezet op de long/COVID-afdeling van Ziekenhuis Rivierenland. De prijs, een tapasplank, is inmiddels uitgereikt aan de winnaar. Wanda's Creaties liet ook voor de andere genomineerde wat achter. Dit alles vanuit Wanda's hobby.