Lijst VVD bekend

tiel • De Tielse VVD-lijst voor de aankomende verkiezingen, in maart 2022, is vrijdag door de leden vastgesteld. Lijsttrekker Wim van Baal zegt hierover: "Ik ben enorm trots op deze fantastische lijst met namen. VVD Tiel gaat samen sterker verder."

Op de lijst voor de VVD staat een mix van ervaren en nieuwe mensen: 1. Wim van Baal; 2. Wim Wildschut; 3. Amy van der Lee; 4. Sander Swuste; 5. Henk van Dee; 6. Emmy Visser; 7. Rogier Masselink; 8. Jeroen Köning; 9. Heske Groenendaal.

Geen ruk naar rechts

"In de media is geschreven dat wij een ruk naar rechts zouden gaan maken. Dit is niet het geval. We hebben een evenwichtig verkiezingsprogramma, waar elke Tielenaar beter van wordt", zegt Wim van Baal.
Volgens de lijsttrekker gaat deze VVD wél een nieuwe koers varen. “De nieuwe fractie gaat als een team opereren. Net zoals een voetbalteam heeft iedereen zijn eigen kwaliteiten. Daar gaan we optimaal gebruik van maken.”

Speeltuinen terug

Belangrijke punten van de VVD in Tiel zijn onder andere; De speeltuinen terug in de wijken; Het opruimen van de rotzooi in de stad; Het groen op orde; Financieel op orde; De rondweg en derde ontsluitingsweg voor Passewaaij; Banen en woningen voor starters en middengroepen; Blijvende aandacht voor veiligheid in Tiel; Sportaccommodaties op orde en voor iedereen toegankelijk maken.

Meer plannen

Binnenkort maakt de nieuwe VVD al haar plannen voor Tiel bekend.