Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Autobranche is maatwerk

Autobedrijf Willekes is een allround autobedrijf in de breedste zin van het woord. Dat willen zeggen: niet in protocollen en hokjes denken, maar voldoen vanuit de klantvraag. De markt verandert, ook in de autobranche. Wij staan achter die markt en gaan graag mee.
Johan van der Voort nam het bedrijf in Tiel en Ophemert vorig jaar over van William en Ina Willekes. De nette uitstraling van en rondom de panden sprak Van der Voort, zelf al tientallen jaren werkzaam in de branche, direct aan. De uitstraling zegt veel, net als de mensen die het bedrijf vormen. We zijn groeiende en breed in de dienstverlening, niet alleen in reparatie, onderhoud en verkoop. We zijn gespecialiseerd in bedrijfswagens en bieden leasemogelijkheden voor zowel particulier als zakelijk. En natuurlijk is er het allround aanbod van zo'n 40 à 45 auto's, nieuw en gebruikt. Maar we doen ook veel vanuit de klantvraag. Zoekt hij of zij iets specifieks dan gaan we op zoek. Daarnaast zijn we op onze vestiging in Tiel vorig jaar ook gestart met autoverhuur van Autohopper.
Er is vanaf het begin al veel animo voor de autohuur. Er is veel behoefte aan vervoer met laadruimte, mensen klussen in coronatijd ook meer. We bieden een tweetal personenauto's aan, maar ook een bestelwagen en een bakwagen met een laadlift. Zowel particulieren als bedrijven maken er graag gebruik van.
Shortlease is daarbij bij ons ook een mogelijkheid. Dat is een uitkomst als je voor langere tijd vervoer nodig hebt, bijvoorbeeld voor een langlopende klus. De prijzen zijn gunstiger en we nemen het onderhoud voor onze rekening.
De beschikbaarheid is gelukkig nooit een probleem, want we kunnen uitwijken naar collega's in de omgeving. Maar we werken ook aan uitbreiding van het wagenpark, bijvoorbeeld met een compacte bestelbus die ook een parkeergarage in kan.
Elektrisch rijden wordt ook bij Autobedrijf Willekes een belangrijker onderdeel. Dat zie je in het aanbod en ook in de werkplaats. We beperken ons niet tot een bepaald merk, want onze monteurs zijn tegenwoordig opgeleide ICT'ers.
Ook bij ons is de mogelijkheid dat klanten punten sparen voor hun Flippas. De Flippas is echt een uniek loyaliteitssyteem, voor en door Tielenaren.