"De FlipPas leeft steeds meer in Tiel", aldus Joke.
"De FlipPas leeft steeds meer in Tiel", aldus Joke. Foto: aangeleverd

FlipPas-punten sparen bij Boutique de la Rue in Tiel

tiel • Boutique de la Rue is sinds maart gevestigd in het smalle gedeelte van de Waterstraat in Tiel, op nummer 61. Joke van Kouwenhoven verkoopt daar betaalbare dameskleding, ook voor dames met een maatje meer. Nu, na een paar maanden, is het tijd om aan te sluiten bij de FlipPas.

"Steeds meer klanten vragen of ze bij mijn FlipPas punten kunnen sparen", zegt Joke, "maar ik moet ze steeds teleurstellen. En onlangs heb ik de knoop doorgehakt. De FlipPas leeft steeds meer in Tiel en klanten waarderen het extraatje enorm."
Joke van Kouwenhoven komt niet uit Tiel, maar toen zij in maart de winkel overnam van een vriendin, verhuisde ze - samen met haar man en dochter - van Hellevoetsluis naar Tiel. "We hebben nog geen seconde spijt gehad, we voelen ons erg thuis hier." De vraag of Joke uit de regio van Rotterdam komt, wordt dagelijks gesteld door haar klanten. "Mijn accent verraadt mij meteen."
Naast dameskleding verkoopt Joke, als enige in Tiel, wasparfum van Le Essenza Di Elda. Dit is erg populair onder de klanten. "De parfum doe je bij de was in de machine en het geeft een heerlijke geur af aan je kleding." Verder is Joke druk met het maken van een webshop. "We kunnen niet achterblijven. Zéker niet na de lockdown, waarin veel consumenten het online-shoppen hebben ontdekt. We spelen graag in op de vraag om online en fysiek shoppen te combineren."

Over de FlipPas

De FlipPas is het Tielse spaarsysteem waarmee consumenten punten kunnen sparen bij de deelnemende winkeliers. Die punten vertegenwoordigen een geldelijke waarde en kunnen worden ingewisseld voor korting op aankopen óf bij speciale acties. Met de FlipPas kan op diverse plekken in de binnenstad, daar waar vooraf betalen geldt, het parkeergeld worden betaald. Op www.flippas.nl is te zien wie de deelnemers zijn en waar de FlipPas gekocht en gebruikt kan worden.