Afbeelding
Foto:

Heerlijk Bakkerij Bouman

Wij zijn Han en Anita van Mook en hebben sinds 1995 een bakkerij in de Tielse binnenstad. In 1985 is Dhr. Bouman de bakkerij begonnen aan de Waterstraat 48 en tien jaar later kregen wij de kans om de zaak over te nemen. Omdat de bakkerij al een grote naamsbekendheid in de regio had, hebben we de oorspronkelijke naam behouden. En weer zo’n tien jaar later, in 2014, zijn we verhuisd naar het voormalige pand van Bakkerij Schroot aan de Waterstraat 101. Dé kans om te verhuizen naar een groter pand met een betere bereikbaarheid.

Wij zijn een ambachtelijke zelfstandige bakkerij en onze producten worden in onze bakkerij achter de winkel geproduceerd. In de bakkerij maken we de heerlijkste dagverse brood en banket producten en tegenwoordig ook bonbons en nougat. En een echt Tiels Flipje gebak mag natuurlijk niet ontbreken en is erg populair onder onze klanten. Wij werken zes dagen in de week met heel veel passie voor het ambachtelijke product. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel en dat proef je!

Onze producten zijn ook online via onze webshop te bestellen en tegenwoordig zijn we leverancier bij Toptaarten.nl en bezorgen we de taarten voor Tiel en omgeving.

Vanaf het allereerste begin zijn we trotse deelnemer van de FlipPas, als lokale ondernemer kunnen we niet anders dan dit spaarsysteem omarmen. Klanten waarderen het extraatje en we merken dat veel spaarders bij ons ook punten verzilveren. Een verwenmomentje voor bij de koffie, betaald met FlipPas punten. Dat is natuurlijk extra genieten!

De FlipPas

De FlipPas is dé cadeau- en spaarkaart van Tiel, koop lokaal en wordt beloond! De FlipPas houder spaart punten bij deelnemende ondernemers en kan de punten daar ook weer inwisselen. De deelnemers zijn te herkennen aan hun FlipPas raamsticker. 

FlipPas appDe FlipPas heeft ook een eigen app, die kan gratis worden gedownload. Op die manier kan de pas thuis blijven of kunt u met meerdere mensen op één pas sparen. Bovendien blijft u met de app makkelijk op de hoogte van acties. De FlipPas is ook te volgen op Facebook en Instagram.