Informatiebijeenkomst mensen met hersenletsel

tiel/nijmegen • Kan ik (nog) zelfstandig wonen, aan het werk, of een relatie onderhouden? En hoe pak je na je revalidatie van je niet-aangeboren hersenletsel (NAH) de draad weer op? Het zijn vragen waar veel mensen met hersenletsel mee worstelen. Voor jongeren en (jong)volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel in deze chronische fase organiseert Pluryn binnenkort informatiebijeenkomsten, ook in Tiel, over behandelprogramma’s Hersenz en Hersenz Jong. 

Niet-aangeboren hersenletsel heeft een gigantische impact op het leven van de getroffene en zijn of haar naasten. Waar dit voor volwassenen al ontzettend moeilijk te accepteren is, is het voor jongeren vaak nog ingewikkelder. Met het behandelprogramma Hersenz en het speciaal voor jongeren van 18 tot 30 jaar ontwikkelde Hersenz Jong leren zij en hun naasten omgaan met de ingrijpende veranderingen in het leven. Tijdens deze vrijblijvende bijeenkomsten horen zij hoe het op maat gemaakte programma wordt opgebouwd, aan welke doelen kan worden gewerkt en waar én hoe de behandeling plaatsvindt. De bijeenkomsten zijn ook voor naasten en verwijzers interessant.

Wijkcentrum Westroijen

De sessie in Tiel is op donderdag 4 november van 16.00 tot 17.00 uur in Wijkcentrum Westroyen aan de Prediksbroedersweg 14 en gaat over de reguliere Hersenz-behandeling. Kijk voor meer informatie over Hersenz en Hersenz Jong op www.hersenz.nl. De informatiebijeenkomst in Nijmegen behandelt zowel Hersenz als Hersenz Jong. Deze sessie vindt plaats op maandag 25 oktober van 16.00 tot 17.00 uur in Wijkcentrum de Klokkentoren aan de Slotemaker de Bruïneweg 272.