Wekelijkse bingo de Weirijders van start

tiel • Om extra inkomsten te generen, organiseren de Weirijders uit Tiel weer elke maandagavond een bingo in het clubgebouw van Wielersportcentrum de Betuwe aan de Schaarsdijkweg 9 in Tiel. De bingo-avonden beginnen om 20.00 uur, maar de zaal is al om 18.45 uur open. Er worden dertien rondes gespeeld voor één rijtje vol, twee rijtjes vol en de volle kaart. Tot slot is er de hoofdronde met een geldprijs van 250 euro. De hele avond wordt er alleen voor geldprijzen gespeeld. De bingospelers stenen met hun deelname fietscrossvereniging TFCC de Weirijders.


Stampotten Mini-Maxi Toernooi Tennis en Padel

tiel • Ridderweide Tennis en Padel organiseert op zondag 7 november het Stampotten Mini-Maxi Toernooi Tennis en Padel. Deelnemers kunnen hun vader, moeder, opa, oma, buurman, buurvrouw, oom, tante, neef, nicht, kind, kleinkind uitdagen mee te doen. Tijdens dit toernooi worden er alleen dubbels gespeeld. Er wordt gespeeld met koppels; een junior en een senior. Belangstellenden kunnen meedoen aan tennis of padel. Inschrijven voor het toernooi kost 5 euro per team en lidmaatschap van een vereniging is niet vereist. De hele jonge kinderen spelen op kleinere banen. Na afloop van de wedstrijden zijn er lekkere stamppotten. Inschrijven is mogelijk via https://app.clubcollect.com/forms/nl/ltv-de-ridderweide/stamppot-mini-maxi-toernooi.


Knutselmiddag

tiel • Een griezelvrij alternatief voor Halloween wordt op woensdag 27 oktober gehouden. Kinderen van de basisschool zijn van 14.45 tot 16.45 uur welkom in de Magnificatkerk aan de Beethovenstraat 26 om spelletjes te doen en te knutselen rond het thema ‘God is Licht'. Aanmelden: marieke300@hotmail.com