Afbeelding
Foto: Aangeleverd

WEKA diervoeders

Mijn naam is Steve van Dijl en in april 2019 opende ik mijn eigen dierenspeciaalzaak in het centrum van Passewaaij. In mijn winkel help ik met heel veel plezier baasjes aan de beste kwaliteit dierenvoeding- en benodigdheden. De voeding voor huisdieren moet zo puur mogelijk zijn, dus zonder geur,- kleur,- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen en chemische toevoegingen. Ook de kwaliteit en duurzaamheid van de dierbenodigdheden staan bij ons hoog in het vaandel.

Marktkraam

Voorheen stond ik met een marktkraam op diverse markten, maar het werd tijd om mijn assortiment uit te breiden en in alle rust mijn klanten te adviseren en helpen. In de winkel neem ik graag de tijd voor mijn klanten, waarbij een goede sfeer heel belangrijk is. Na ruim twee jaar hebben we een grote vaste klantenkring opgebouwd, waar ik enorm trots op ben. Samen met twee winkelmedewerkers staan we graag voor iedereen klaar.


Mijn beweegreden om voor Passewaay te kiezen, was omdat in het winkelcentrum nog geen dierenspeciaalzaak gevestigd was. Een gat in de markt dus, zeker ook omdat Passewaay nog steeds verder wordt uitgebouwd.

Enorm gegroeid

In coronatijd is mijn klantenbestand enorm gegroeid, men zat veel thuis en er zijn heel veel hondenbaasjes bijgekomen. Een gunstige ontwikkeling voor mijn business! Sinds een jaar hebben wij een PostNL punt erbij gekregen, hierdoor blijven er nieuwe gezichten in de winkel komen en leren ook deze mensen de winkel kennen.


Sinds november 2019 is Weka diervoeders, als eerste dierenspeciaalzaak bij de FlipPas gekomen. Op Passewaay is de FlipPas nog niet heel goed vertegenwoordigd. Dat vind ik jammer, want als winkelcentrum moeten we toch samen het winkelen stimuleren.

Fijn spaarsysteem

De FlipPas is een goede manier om klanten te binden, het is een fijn spaarsysteem voor zowel klanten als winkels. Onze klanten met een FlipPas komen dan ook maar al te graag langs met de pas om punten te sparen, maar ook om punten in te leveren.