Afbeelding
Foto:

Unieke Brils

Sinds 4,5 jaar is Brils te vinden in de Weerstraat in Tiel. De droom? Een brillenboetiek waar mensen terecht kunnen voor unieke brillen die gaan van 'net even anders' naar extravagant en speciaal. Wij vinden dat een bril zou moeten zijn zoals een sieraad; iets dat past bij wie jij bent en wat jij uit wilt stralen. Hoe neutraal of aanwezig een bril ook is, wanneer je het op je neus zet moet je blij zijn met wat je ziet! Dat is ook te allen tijde ons doel. Wat we ook ontzettend belangrijk vinden is beleving. Bij Brils willen we dat jij je op je gemak voelt en lekker met een kopje koffie of thee op zoek gaat naar die ene unieke Brils voor jou! Daar nemen we graag de tijd voor. De match moet 'made in heaven' zijn, wat ons betreft!

Ik ben Henk Willemse, 37 jaar oud, al een aantal jaren gelukkig met Lieke en onze kleine meid van 3 jaar. Na jaren bij een brillenglazenproducent gewerkt te hebben en ontzettend veel van de optiekwereld te hebben gezien, wist ik zeker dat ik een eigen winkel wilde. En wist ik ook precies hoe ik dit wilde doen. Vanaf de start helpt mijn vader Peter wekelijks mee en doet dat met veel toewijding en plezier. Sinds 2,5 jaar werkt Lieke ook mee in de winkel, aangezien mijn liefde en passie voor brillen ook haar heeft aangestoken. Nu we samenwerken bouwen we ook samen aan onze droom. Zo hebben we begin dit jaar besloten een grote stap te zetten en op zoek te gaan naar een ruimer jasje voor onze groeiende en bloeiende onderneming. Dat is gelukt! Op 1 oktober zullen wij, na een grondige verbouwing, de deuren van onze vernieuwde Brils openen aan de Waterstraat 14 in Tiel.

Wij werken met de meest geavanceerde oogmeting van dit moment; een oogmeting met de DNeye-scanner van Rodenstock. Dit geweldige apparaat geeft ons het meest complete beeld van jouw ogen. Naast verte- en nabijsterkte meet dit apparaat onder andere ook sterkte in dag- en nachtomstandigheden. Hierdoor kunnen wij brillenglazen aanbieden die zorgen voor jouw optimale zicht onder alle omstandigheden. Dit alles natuurlijk met de beste service en een lach.
We zijn onze klanten heel erg dankbaar voor hun steun en vertrouwen, voor het vinden van de weg naar onze mooie winkel en bovenal voor het uitdragen van het ambassadeurschap die een unieke Brils je geeft! Wij hopen dat deze groep mensen blijft groeien en dat wij nog heel veel mensen gelukkig mogen gaan maken met een Brils. Speciaal voor de opening geven wij van 1 tot en met 3 oktober bij aanschaf van een unieke Brils, een glas cadeau.