Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Ballast Tiel, dé slaapspecialist

"Ballast Tiel is al 35 jaar een begrip in Tiel, eerder gevestigd in de Weerstraat en onlangs verhuisd naar de Hoogeindsestraat. Een mooi prominent pand aan het begin van de stad. 

Ik ben John Oude Wansink en ik heb in 2003 de winkel overgenomen van meneer Ballast. Ik was toen al een aantal jaren werkzaam in zijn winkel en de branche en toen hij met pensioen ging, heb ik mijn kans gegrepen. Ik ben al 31 jaar getrouwd met Monique en samen hebben wij drie kinderen en vier kleinzoons, de vijfde kleinzoon is onderweg. 

Eens in de twee weken ben ik oppas opa van twee kleinzoons, daar geniet ik enorm van. Het is fantastisch om elke dag weer mensen te helpen aan de beste kwaliteit slaapspullen. Een goede nachtrust is erg belangrijk, mensen onderschatten dat heel vaak. Een goed matras en hoofdkussen kan een enorm verschil maken en mensen van nek – en rugklachten afhelpen. 

Ik ben blij dat ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen en een goed gedegen advies kan afgeven.  Wij hebben een groot assortiment beddengoed, van kussensloop tot en met een compleet bed. Onze boxprings zijn van de bekenden merken Avek, Norma en Dreamtime. En daarnaast hebben we nog heel veel andere mooie merken, zoals Ducky Dons, nachtvisie, Perfectslapen, Silvana, HnlLiving en Cinderella. 

Sinds kort verkopen wij ook zorgbedden, waarmee we een nieuwe doelgroep kunnen bedienen. Deze bedden zijn verstelbaar in de hoogte en is voorzien van een handgreep om makkelijker uit bed te komen. Ons assortiment komt goed tot zijn recht in de overzichtelijke winkel met alleen al 1200 hoeslakens en 600 dekbedovertrekken. Maar ook voor een laken van katoen, satijn of flanel kunt u terecht bij Ballast Tiel. 

In de grote etalages staan mooi opgemaakte bedden opgesteld, echt een eyecatcher als je de Tielse binnenstad inloopt. Als extra service nemen wij bij aankoop van een nieuw matras, het oude matras retour. Deze wordt door een gespecialiseerd bedrijf gerecycled. Service en garantie staan hoog in het vaandel bij Ballast Tiel, daar kunt u van op aan!

Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 09.30 t/m 17.30 en zaterdag van 09.30 t/m 17.00u. Voor contact kan worden gebeld naar 0344-611710 of mailen naar info@ballast-tiel.nl of kijk op de website www.ballast-tiel.nl."