Workshops jeu de boules De Teerling

tiel • Vanuit het Lokaal Tiels Sportakkoord organiseert ETJBV De Teerling zes individuele workshops jeu de boules. De workshops worden drie keer in Passewaaij gegeven, op de banen van het Linge-Waalpark, op de maandagmiddagen 13, 20 en 27 september. Daarnaast drie keer op de clublocatie van De Teerling, sportpark De Lok, Laan van Westroijen 3, op de donderdagmiddagen 16, 23 en 30 september. Voor alle workshops geldt: ze zijn individueel te volgen, gratis deelname, inclusief kopje koffie, inloop vanaf 13.00 uur, aanvang 13.30 uur. Boules zijn op de locatie aanwezig. Aanmelding: mail@deteerling.nl of tel. 06 220 97 717 (Ed Roelofs).


Rally gaat niet door

tiel • 'De Appels & Peren Rally 2021 is verplaatst naar zondag 18 september 2022.' Dat staat op de website van de organisatie. Normaal gesproken wordt er een mooie tocht uitgezet door de Betuwe. Een deelnemende equipe van twee personen betaalt dan 150 euro. De opbrengst van de Appels & Peren Rally, waaraan klassieke, bijzondere en sportieve, maar ook cabriolets aan mee mogen doen, is normaal gesproken voor het goede doel. Dít jaar zou er een bedrag gaan naar de Stichting Heartbeat en naar het Fruitcorso. 


Vrijwilligers voor streekpad gezocht

tiel • Eind dit jaar opent het Betuwepad, een streekpad van 150 kilometer dwars door de Betuwe. Er worden mensen gezocht die een deel ervan willen markeren. En om het pad regelmatig te lopen om te kijken of alles qua markeringen en toegankelijkheid nog klopt. Er worden met name mensen gezocht voor de trajecten Tiel-Opheusden en Rijswijk-Lienden; www.wandelnet.nl/vrijwilligersfuncties2.