Flipje op wielen hervat op 22 september toertochten

tiel • Na een lange periode van stilte hervat 'Flipje op wielen' op woensdag 22 september de populaire toertochten. De rit voert de deelnemers dit keer naar de omgeving van Ommeren. De start is om 13.00 uur op de parkeerplaats van hotel Van der Valk aan de Laan van Westroijen 10.
Als gevolg van de maatregelen rond corona liggen de activiteiten van Flipje op wielen al een kleine twee jaar stil. Nu de gelegenheid zich voordoet om de draad volgens de voorschriften op te pakken, is daarvan gretig gebruik gemaakt. In het nieuwe jaar hoopt de organisatie weer een volledig programma te presenteren.
Iedereen met een scootmobiel kan deelnemen en er zijn geen lidmaatschapsverplichtingen. De tocht op woensdag 22 september heeft een lengte van 22 kilometer. Er is tussentijds een pauze bij Appelcafé van Natuurlijk Gruun in Ommeren. De kosten zijn 5 euro per persoon.
De organisatie verzoekt de deelnemers dringend om tijdig aanwezig te zijn. Ook wordt gevraagd de accu van de scootmobiel volledig op te laden en ervoor te zorgen dat het voertuig technisch in orde is. Ook dient men een pasje van de Regiotaxi of andere hulporganisatie mee te nemen, zodat dit kan worden gebruikt in geval van pech onderweg.
Wie mee wil rijden kan dat laten weten via de volgende adressen: Hans Mulders, De Schouw 2, Tiel, telefoonnummer 06 463 39 978 of e-mail, muldershm@gmail.com; Ria Huibers, Rijswijklaan 65, Tiel, telefoonnummer 0344 630936 of e-mail, ria.huibers1@outlook.com.

Alle bijzonderheden, ook meerdere foto’s, staan telkens op de website www.flipjeopwielen.nl (button nieuws en foto’s).