Mannenkoor Excelsior

zoelen • Op vrijdag 3 september hoopt het mannenkoor Excelsior te Zoelen de repetities weer te hervatten. ‘s Avonds om 19.30 uur in het Dorpshuis te Zoelen. Nieuwe leden zijn hierbij ook van harte welkom. Meer informatie en aanmelden via e-mail: d.p.j.talsma@kpnmail.nl


Vakantie Bijbel Week Lienden

lienden • Welke straat/ wijk heeft het beste volleybalteam? De organisatie van VakantieBijbelWeek Lienden daagt deelnemers uit voor een toernooi. Team bestaat uit 5-6 spelers. Locatie: Burg Houtkoperweg 3a in Lienden Voor iedereen die 13 jaar en/of ouder is en volwassenen. Aanmelden kan t/m zaterdag 21 augustus voor 20.00 uur per e-mail. Vermeld dan ook de naam van het team. Informatie: info.vbwlienden@gmail.com


Expositie in Synagoge Buren

buren • Van vrijdag 20 t/m zondag 22 augustus a.s. exposeren kunstenaar Madelonne Tegelaar en Marijke Braat met schilderijen en objecten in de Synagoge van Buren. Madelonne schildert verrassende stillevens en portretten, daarnaast geeft zij workshops fijn-schilderen. Marijke Braat maakt objecten van papier en klei, waarbij vormgeving en afwerking worden ontleend aan inspiratie uit de dagelijkse omgeving. Entree is gratis. Openingstijden van 13.00 tot 17.00 uur.

www.synagogeburen.nl


Herstart bridgeclub Korne Bridge

erichem/buren • Bridgeclub Korne Bridge Buren start weer op donderdagavond 9 september in het Dorpshuis in Erichem met het spelen van bridge en wedstrijden. Locatie: Erichemseweg 30, 4117 GJ Erichem  Ook nieuwe leden zijn van harte welkom. Aanmelden kan per e-mail of telefoon bij Bertie Harteman: bharteman@hotmail.com en 06-37226609.


Bedevaart afgelast

tiel/culemborg • RK Suïtbertusparochie gaat dit jaar op 6 september niet op bedevaart naar het Duitse Kevelaer vanuit Tiel en Culemborg en omstreken. De ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en het doolhof aan strengere maatregelen ter plaatse heeft de organisatie doen besluiten de bedevaart af te lasten, hoezeer het ook te betreuren is dat men af moet zien van deze mooie traditie. Meer informatie in Tiel bij Ria Gooijer, 0344-617821. In Culemborg bij Ineke Jansen, 0345-515353.


Fred Eggink 
voltooit trilogie

tiel • Fred Eggink heeft zijn trilogie voltooid. De derde bundel ‘Van het slot' reikte hij uit aan Jochem van Gelder. Eggink schreef in totaal 300 gedichten onder noemer: ‘Als niets meer vanzelfsprekend is, wordt alles bijzonder'. De illustraties zijn van Arie van Vliet. Opbrengst is voor dierenasiel Tiel. Aanschaf: www.pakjetroost.shop.