Diner- en borrelboxen

stolwijk • De laatste coronamaatregelen betekenden opnieuw 'even slikken’ voor eigenaar Frank Streefland van restaurant De Nieuwe Polderkeuken/bistro de Polderkamer en de Poldercatering in Stolwijk. Maar ondernemer als hij is, besloot hij niet bij de pakken neer te zitten.

“We hebben meteen de volgende dag een helder plan uitgedacht. Dankzij mijn grote netwerk en goede samenwerkingen kan ik momenteel aan alle vragen voldoen: privé of zakelijk, jong en oud, grote of kleine gezelschappen, uit of thuis eten.”

Vanuit Stolwijk levert hij momenteel door heel Nederland zijn foolproof diner- en borrelboxen, inclusief bijpassend wijnarrangement, met ook de mogelijkheid om een kerstbox te bestellen voor de feestdagen. Meer hierover op de website www.poldercateringathome.nl Streefland: “Voor bedrijven kunnen er ook mooie kerstpakketten en/of online eindejaarsevents georganiseerd worden.” Hiervoor kan contact opgenomen worden via sales@polderkeuken.nl

Ondertussen zijn in het karakteristieke pand aan het Dorpsplein de kerstbomen al opgetuigd. Streefland: "Niets staat hier een vrolijk kerstfeest nog in de weg!”