Crimpenhof sponsort G-team

krimpen aan den ijssel • Het bestuur van winkeliersvereniging Crimpenhof heeft zaterdag een cheque van 1.500 euro overhandigd aan de voorzitter van korfbalvereniging KOAG.

Het bedrag is tot stand gekomen door de sponsoring van de winkeliersvereniging voor elke ingevulde enquête via de bezoekersmonitor. Een half jaar lang hebben twee enquêtezuilen in het winkelcentrum gestaan met als doel meer inzicht te krijgen in wat de bezoekers vinden van het winkelcentrum en het meten van de effecten en waardering van de activiteiten. Via de enquêtezuilen konden bezoekers hun mening geven over verschillende onderwerpen. Voor iedere ingevulde enquête werd 50 eurocent gedoneerd aan het G-Team van CKV KOAG. Op deze manier wil de winkeliersvereniging maatschappelijke betrokkenheid bij Krimpen aan den IJssel tonen. 

De cheque is overhandigd door Annette de Vree en Jurgen van Buuren, bestuursleden van winkeliersvereniging Crimpenhof. Namens KOAG nam Arnold de Leeuw 'm in ontvangst. De voorzitter meldde een mooie bestemming te zoeken voor de donatie: "De leden van het G-team hebben het afgelopen periode door de coronamaatregelen niet makkelijk gehad en hiermee kunnen we ze een beetje extra in de watten leggen. Het geld gebruiken we voor een uitje, nieuwe kleding en/of extra aandacht voor trainingen. Het is namelijk erg moeilijk om aan goede trainers te komen, daarom denken we aan het organiseren van speciale clinics.” Christelijke korfbalvereniging Korfbal Ons Aller Genoegen (CKV KOAG) bestaat al zo'n 70 jaar. Het G-team werd ongeveer 20 jaar geleden opgericht en heeft een groep enthousiaste leden.