Veel activiteiten voor kinderen in Krimpen aan den IJssel tijdens de kerstvakantie.
Veel activiteiten voor kinderen in Krimpen aan den IJssel tijdens de kerstvakantie. Foto: https://nl.123rf.com/

Veel activiteiten voor Krimpense kinderen tijdens de kerstvakantie

Algemeen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • In de kerstvakantie is in Krimpen aan den IJssel voor de kinderen weer veel te beleven. Synerkri heeft een gevarieerd programma samengesteld vol met sportieve, culturele en creatieve activiteiten.

Helemaal nieuw is het sportieve spel Kraak de code op dinsdag 28 december. Samen met gymmeesters Gunnar en Robbert gaan de sportievelingen proberen om de code te kraken. 

Op woensdag 29 december wordt De Boog omgetoverd in een sportief winterlandschap. Dankzij de bijdrage van AH De Block uit de Alle Beetjes-actie wordt het een echt Winterfeest waar alle Krimpense kinderen zich voor kunnen aanmelden. 

Maar er is nog veel meer te beleven tijdens de kerstvakantie in Krimpen aan den IJssel, zoals junior college’s over slimme dieren en reptielen. Kinderen kunnen ook superstructuren bouwen met Smartmax, meedoen oliebollengym of zelfverdediging, naar een danceparty gaan en creatief zijn met foamklei.

Traditiegetrouw worden de kerstvakantieactiviteiten afgesloten met het vakantiebowlen in Bowlingcentrum Krimpenhof. Er is ook weer een speciale prikkelarme sessie voor kinderen die het prettig vinden om in een rustiger omgeving te bowlen.

Meer info en aanmelden

Het totale activiteitenprogramma van Synerkri staat op de website www.synerkri.nl. Aanmelden voor de activiteiten is al mogelijk. Bij alle activiteiten wordt rekening gehouden met de dan geldende coronamaatregelen. Deelnemers ontvangen vooraf de meest actuele informatie hierover.